BATERII

Urmare a preocupării constante pentru inovare, compania Franke vă propune baterii pentru bucătărie cu un grad ridicat de functionalitate. Este disponibilă o gamă larga de finisaje, de la crom şi inox până la culori perfecte care se asortează cu chiuvetele din Fragranite.

Duş extractibil

Unele modele sunt prevăzute cu duș; datorită posibilităţii de a ajunge in orice punct al chiuvetei, duşul oferă uşurinţă în manevrare şi uşurează munca în bucătărie.

Respect pentru mediul înconjurător

Majoritatii bateriilor Franke cu mânerul pe laterală, punctului zero al mânerului îi corespunde livrarea apei rece. Aceasta înseamnă că livrarea apei calde se face doar la cerere. În acest fel debitul jetului se obţine în funcţie de necesitate.

Economie de apă

Disponibil la mai multe multe, noul cartuş de 28mm garantează economia de apă şi răspunde cerinţelor pentru siguranţa copiilor. Poziţia intermediară permite trecerea prin debitul mediu atunci când se deschide bateria.

Economie de energie

Un dispozitiv montat în faza de instalare, permite setarea temperaturii apei calde reducând semnificativ consumul de energie.

Baterii semi-profesionale: cea mai buna soluție în bucătărie

Bateriile semi-profesionale Franke sunt cea mai bună soluție care garantează eficiență și utilizare practică. Modelele cu duș extractibil oferă în plus un mare avantaj din punct de vedere al instalării. Sunt proiectate pentru a fi montate fără a interfera în zona de sub chiuvetă.

Franke Romania - Respect pentru calitate

Franke Kitchen system este lider mondial in proiectarea si productia de chiuvete de bucatarie la care se adauga o gama completa de electrocasnice incorporabile de bucatarie (cuptoare, plite, hote, cuptoare cu microunde, masini de spalat vase, combine frigorifice, masini de cafea, accesorii) si o gama variata de baterii de bucatarie. astazi Franke continua sa urmareasca excelenta tehnologica si calitatea productiei, completate de design si inovatie, fara a neglija responsabilitatea sociala si respectul pentru mediul inconjurator.