CHIUVETA FRANKE SOTTOTOP SVX 110-40 INOX LUCIOS

Cod produs: 122.0039.092
679 00RON

Price retail

+ -
Inainte de a efectua plata va rugam sa contactati telefonic reprezentantul Franke Magazin Online la numarul de telefon 0745 999 599. Pentru preturi si stocuri va rugam sa ne contactati la numarul mai sus mentionat.
stock

Descriere generala

CHIUVETA BUCATARIE 
Cuvele sottotop sunt disponibile intr-o variata gama constructiva in functie de spatiul din bucatarie; pot fi montate sub nivelul blatului pentru un aspect continuu si pentru o curatare usoara a suprafetei blatului.  Adancimea cuvei de 190 mm permite spalarea unor vase inalte, iar accesoriile fac uitata absenta picuratorului. Suprafața din inox respectă cele mai riguroase standarde igienice, ceea ce face ca bacteriile și alte microorganisme sa nu poata supravietui.

GARANTIE: 15 ANI

Chiuveta Sottotop cu o cuva, ce necesita montarea sub blat (blatul trebuie sa fie impermeabil), realizata din inox alimentar AISI 304. Optional chiuvetei i se poate monta tocatorul de resturi vegetale, dozatorul de detergent, sistemul de inchidere ventil cu pop-up si sistemul de inchidere ventil rotativ.
Dimensiuni: 400 x 340 mm
Adancime cuva: 190 mm
Instalare sottotop.  Chiuvetele cu sistem de montare sub blat sunt preferate din ce în ce mai mult datorită designului pe care îl oferă bucătăriei. Puteţi obţine foarte uşor combinaţia pe care v-o doriţi fără să întâmpinaţi vreun obstacol în păstrarea curăţeniei bucătăriei dumneavoastră. Este o modalitate de instalare originala si rafinata care permite incastrarea chiuvetelor sub planul de lucru, in marmura sau materiale sintetice, obtinandu-se suprafete care se vor intretine mai usor, fiind mult mai elegante.
Garantie 15 ani.

Technical Information

Adancime cuva 190 mm
Baza 600 mm
Dimensiune scurgere 3 1/2
Dimensiuni încastrare Vezi sablon mm
Latime 400 mm
Material Inox AISI 304
Mod de montare sub blat
Numar de cuve 1
Posibiliate montaj sistem rotativ pe chiuveta Da

Video


Accesorii CHIUVETA FRANKE SOTTOTOP SVX 110-40 INOX LUCIOS

Produse complementare: CHIUVETE BUCATARIE|CHIUVETE INOX SOTTOTOP

HOTA FBI 502 XS INOX SATINAT

95880RON
Vezi produsul

BATERIE FRANKE PESCARA CROM

93000RON
Vezi produsul
Abonare newsletter