CHIUVETE BUCATARIE

Lider mondial în producţia de chiuvete, Franke oferă o gamă unică, compusă din modele cu funcţionalităţi şi design moderne, insoţite de accesorii concepute pentru a fi practice şi pentru a creşte eficienţa. Perioada de peste 100 de ani de încercări şi experienţă în prelucrarea inoxului, permit Franke să garanteze calitatea excelentă a materiei prime utilizată şi a produselor finite atât din punct de vedere al funcţionalităţii cât si din cel estetic.

Gamă variată

Pentru a satisface orice exigenţă de integrare într-o bucătărie, propunem o gamă variată de chiuvete Franke încorporabile, cu elemente de design unice, capabile să sporească estetica şi funcţionalitatea bucătăriei.

Design exclusiv

Designul, eleganţa şi funcţionalitatea sporită sunt caracteristicile principale ale chiuvetelor Franke. Marginile subţiri, zona modernă de montare a bateriei, elementele tridimensionale sunt elementele care dau unicitatea chiuvetelor Franke.

Capacitate maximă

Cuvele Franke se dezvoltă in profunzime şi pe lăţime pentru a creşte capacitatea utilizată. Acquario Line, de exemplu, dispune de o cuvă cu dimensiunile de 740x375x220 mm, având un design unic, şi poate fi accesorizată cu o gamă largă de accesorii care transformă chiuveta Franke într-o zonă multifuncţională.

Franke Romania - Respect pentru calitate

Franke Kitchen system este lider mondial in proiectarea si productia de chiuvete de bucatarie la care se adauga o gama completa de electrocasnice incorporabile de bucatarie (cuptoare, plite, hote, cuptoare cu microunde, masini de spalat vase, combine frigorifice, masini de cafea, accesorii) si o gama variata de baterii de bucatarie. astazi Franke continua sa urmareasca excelenta tehnologica si calitatea productiei, completate de design si inovatie, fara a neglija responsabilitatea sociala si respectul pentru mediul inconjurator.