CHIUVETE FRAGRANITE

Fragranite este al patrulea cel mai dur material din lume, dupa diamant, rubin si topaz. Odata instalata, chiuveta din fragranite nu se va crapa, nu se va zgaria si va rezista o viata intreaga. Noul material Fragranite Plus este mai neted, mai usor de curatat si face chiuveta mai igienica si mai rezistenta la pete.

Chiuvetele din Fragranite sunt disponibile intr-o gama variata de culori pentru a personaliza orice bucatarie, de la nuante calde, la combinatii contemporane de alb si negru.

Integrarea tehnologiei Sanitized

Franke a fost prima companie din Romania care a introdus aceasta inovatie pentru chiuvetele din fragranite, tehnologie care ajuta la mentinearea curata a suprafetei chiuvetelor si ofera o protectie indelungata.

Franke Romania - Respect pentru calitate

Franke Kitchen system este lider mondial in proiectarea si productia de chiuvete de bucatarie la care se adauga o gama completa de electrocasnice incorporabile de bucatarie (cuptoare, plite, hote, cuptoare cu microunde, masini de spalat vase, combine frigorifice, masini de cafea, accesorii) si o gama variata de baterii de bucatarie. astazi Franke continua sa urmareasca excelenta tehnologica si calitatea productiei, completate de design si inovatie, fara a neglija responsabilitatea sociala si respectul pentru mediul inconjurator.