CL 85 M PW Panna

116.0271.386
Cantitate limitata
2.933,00 LEI  

2.494,00 LEI

Discount: 439,00 LEI (15%)
Pretul include tva.
+


Descriere

Cuptor electric Trend Line Vintage finisaj Panna, clasa energetica A, dimensiune 60, volum 66 litri, 8 functii, 3 randuri de geamuri.

Cuptoarele Franke sunt dotate cu o tehnologie care permite mentinerea usii exterioare reci. Suprapunearea mai multor geamuri termoflexive creeaza o bariera termica care impiedica transmiterea caldurii spre geamul exterior. Caldura este mentinuta in interior, pierderile fiind minime, ceea ce inseamna si reducerea consumului de energie.

Clasa energetica: A

Dimensiune: 60 cm

Volum: 66 l

Programare: Ceas analogic inceput si sfarsit gatit

Functii: 8

Numar geamuri: 3

Franke Romania - Respect pentru calitate

Franke Kitchen system este lider mondial in proiectarea si productia de chiuvete de bucatarie la care se adauga o gama completa de electrocasnice incorporabile de bucatarie (cuptoare, plite, hote, cuptoare cu microunde, masini de spalat vase, combine frigorifice, masini de cafea, accesorii) si o gama variata de baterii de bucatarie. astazi Franke continua sa urmareasca excelenta tehnologica si calitatea productiei, completate de design si inovatie, fara a neglija responsabilitatea sociala si respectul pentru mediul inconjurator.