“DĂRUIEȘTE ZÂMBETE” de 1 Iunie!

“DĂRUIEȘTE ZÂMBETE” de 1 Iunie!

February 16, 2018

“DĂRUIEȘTE ZÂMBETE” de 1 Iunie!

United for a DAY of SMILES – International Children’s DAY

Muzică, jocuri și un cooking show dulce cu Chef Michael Pascale, pentru copiii centrelor de plasament.

De Ziua Copilului, “DĂRUIEȘTE ZÂMBETE”! 300 de copii și tineri ai centrelor de plasament, ai unor fundații și organizații non-profit din județul Constanța, primesc în dar și în acest an o petrecere surpriză, oferită de Asociaţia United Hands România și Complex Hotelier Dunărea din Eforie Nord, cu sprijinul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa. Pentru prima oară în acest an, evenimentul este organizat în parteneriat cu Filiala de Cruce Roșie Constanța și Subfiliala de Cruce Roșie Năvodari.

Nu lipsesc nici prietenii deja obișnuiți ai copiilor, militarii americani de la Black Sea Rotational Force din Mihail Kogălniceanu. 300 de copii aparţinând centrelor de plasament “Micul Rotterdam”, “A.Z.N.C.S.”, “ORIZONT”, “CSC CRISTINA”, “CPCRU”, “OVIDIU”, “ANTONIO”, “DELFINUL”, “FAIR PLAY”, “GIOVANNI BOSCO”, “U.D.T.T.M.R”, “CASA GIULIA”, “PROJECT ROMANIAN RESCUE”, “NIGHTINGALES CHILDREN’S PROJECT” vor petrece sâmbătă, 30 mai, începând cu ora 09.00, pe plaja din Eforie Nord o zi plină de zâmbete și surprize, alături de voluntari. De la ora 12.30, jocurile și distracția se vor muta de pe plajă, la Complex Hotelier Dunărea din Eforie Nord, unde Chef Michael Pascale îi va întâmpina pe cei mici cu un cooking show special în care curiozitatea, îndemânarea și spiritul de observație vor fi puse la încercare și îi vor transforma pe copii în mici ajutoare ale unui CHEF. De ziua lor, copiii vor fi conduși într-un festival fermecat, în care gusturile și simțurile se vor împleti armonios, în forme de prăjituri dulci și colorate, gătite special pentru ei. Și pentru că Chef Michael Pascale vine tocmai de la Baia Mare, experienţa preparării prăjturilor în fața a 300 de copii va reprezenta o adevărată călătorie a aromelor. După masa de prânz, începând cu ora 14.30 toți copiii sunt invitați la spectacol! Invitațiile la dans le vor face nimeni alții decât artiștii supriză ai evenimentului, care îi vor încânta pe oaspeți cu ritmuri diverse – de la cele pop-dance ale Denisei Lucan, la cele latino ale lui Lucian Colareza sau rock ale lui Alex Florea, toți copiii vor cânta alături de ei. Spectacolul nu ar fi complet fără o trupă de dansatori. 12 tineri talentați ai X’S Dance din Constanța, le vor arăta celor mici ce înseamnă Freestyle, iar Ana Maria Cirnu (AMERIA), Daria Peltea și Iulian Bratu ne vor încânta cu accente tonice, de vară.

Organizatorii s-au pregătit cum au știut mai bine, pentru ca cei mici să se simtă cu adevărat speciali, de ziua lor: “Evenimentul DĂRUIEȘTE ZÂMBETE a devenit deja o tradiție a complexului nostru hotelier.

O dată cu începutul sezonului estival, dorim să ne deschidem sufletele față de cei mai speciali oaspeți ai noștri. Este al 5-lea an în care organizăm acest eveniment pentru copiii centrelor de plasament și ai unor fundații și organizații non-profit din județul Constanța. Împreună cu furnizorii restaurantului nostru, reușim să le dedicăm o zi numai lor, care să fie cu totul specială”, susține Raluca Zaharia, manager Complex Hotelier Dunărea din Eforie Nord. 30 de militari americani aparţinând Black Sea Rotational Force din Mihail Kogălniceanu, alături de voluntari ai Asociației United Hands România și ai Filialei de Cruce Roșie Constanța și Subfilialei de Cruce Roșie Năvodari vor fi în acest an alături de copii, se vor juca împreună şi le vor oferi în dar dulciuri, dar şi cadouri pe care Asociaţia United Hands le-a obţinut cu sprijinul sponsorilor din Dobrogea: “Ne bucurăm că reușim și anul acesta să le aducem o bucurie copiilor.

Mulțumim tuturor celor care anul acesta ni s-au alăturat pentru ca evenimentul să fie o reușită”, declară Mihaela Ristea, director general adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. În ultimii 14 ani, Asociaţia United Hands România s-a evidenţiat în rândul organizaţiilor non-guvernamentale din zona Dobrogei, misiunea acesteia fiind de a oferi sprijin umanitar şi asistenţă socială în mediul rural, dar şi de a veni în ajutorul copiilor mai puţin favorizaţi, aparţinând centrelor de plasament din judeţul Constanţa. În prezent, reprezentanţii asociaţiei coordonează activităţile a 12 centre din oraş şi din împrejurimi, care au fost incluse în programe, alături de voluntari. Parteneri „Dăruiește Zâmbete 2015”: Black Sea Rotational Force, Ara Sound, Ionut Ilie Photography, Nicoleta Chivăran Photographer, SAHRA by Ela Cherim, COLORIA, SIAN Image. Parteneri media „Dăruiește Zâmbete 2015”: Antena 1, Litoral TV, TV Alpha Media, Radio Neptun, Radio Sky, Radio Doina, Ziua de Constanța, Observator, Telegraf, Starpress.ro. Sponsori “Dăruiește Zâmbete 2015”: Selgros Cash & Carry Constanța, Franke, Metropolitan, RATC, GMB Computers, Doors Club, AB Crewing, Marrone Rosso, Euxin Marine Design, Ultramon Plus, Duro, Stirom, Star 95, Telsmit, Meda, Unilever Food Solutions, Global Ports's Services, Dinu, Agrirom, Macromex, Granbis, Uniq Design & Solutions, Spicul, Bakery Ingredients, Carrefour, MGC International Investments, Kandia, IBIS ACCOR HOTELS – Hotel IBIS Constanța, Consega Holding, Silk Route Shipping, Citadel, Coca-Cola HBC Romania, Oriflame, Sara Company, Suras de Primavara, Notar Ciprian Alexandrescu, Notar Delia Crișan, Dr.Georgeta Tudor, Cristina Angelescu, Silvia Lomaca, Hearts For Romania, Olive Springham, Active Training. “Nothing the heart gives away is lost, for it is kept in the hearts of others forever.”PROGRAM „DĂRUIEȘTE ZÂMBETE 2015”

09.00 – 10.45 - Jocuri pe plaja din Eforie Nord (fosta locaţie Vraja Mării) alături de voluntarii United Hands, voluntarii Crucea Roşie, militari americani ai Black Sea Rotational Force

10.45 – 11.15 - Deplasare către Complex Club Dunărea, Eforie Nord

11.30 – 12.15 - Deschidere Eveniment – cuvânt de bun venit, mulţumiri D.G.A.S.P.C, sponsori, voluntari, parteneri

12.15 – 13.15 - COOKING SHOW Chef Michael Pascale

13.15 – 14.30 - SERVIRE MASĂ PRÂNZ

14.30 – 15.30 - SPECTACOL DĂRUIEŞTE ZÂMBETE, pe scena din faţa Complex Club Dunărea Eforie Nord

15.30 – 16.30 - Înmânare cadouri copii şi plecare centre de plasament

Abonare newsletter