Deschidere colet

Va rugam sa nu semnati de primire pana nu deschideti coletul si va asigurati ca ati primit produsul/produsele comandat, in stare perfecta. Serviciul „Deschiderea coletului la livrare” este un cost suplimentar pentru noi si il oferim gratuit clientilor nostri. Acesta acopera toate produsele comercializate si livrate de frankemagazinonline.ro. Este valabil atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de pe www.frankemagazinonline.ro.

Va rugam ca in momentul receptionarii comenzii sa solicitati curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor.

Acest serviciu iti ofera doar posibilitatea de a verifica daca produsul se prezinta in stare estetica perfecta, nu si posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul.

Daca in urma deschiderii coletului constati ca produsul comandat nu este în stare perfecta de livrare şi prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic, va recomandam sa refuzati primirea comenzii. Pentru aceasta trebuie sa completati un Proces verbal de constatare, in prezenta curierului in momentul livrarii. Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului.

Daca ati achitat comanda online si in urma deschiderii coletului ati decis returnarea produsului, suma achitata online va fi restituita in contul din care ati efectuat plata, in cel mai scurt timp.

In cazul comenzilor ce contin mai multe produse, daca in urma deschiderii coletului/coletelor la livrare constati ca unul dintre produse nu se afla in stare perfecta si decideti refuzarea acestuia, procedura implica returul intregii comenzi, implicit a tuturor produselor livrate.

Franke Romania - Respect pentru calitate

Franke Kitchen system este lider mondial in proiectarea si productia de chiuvete de bucatarie la care se adauga o gama completa de electrocasnice incorporabile de bucatarie (cuptoare, plite, hote, cuptoare cu microunde, masini de spalat vase, combine frigorifice, masini de cafea, accesorii) si o gama variata de baterii de bucatarie. astazi Franke continua sa urmareasca excelenta tehnologica si calitatea productiei, completate de design si inovatie, fara a neglija responsabilitatea sociala si respectul pentru mediul inconjurator.