HOTE

Hotele Franke sunt sinonimul functionalitatii, dar si al elegantei. Sunte proiectate pentru a oferi performantele excelente si pentru a spori in acelasi timp stilul elegant al bucatariei.

Aspiratia perimetrala cu un nivel scazut de zgomot, functii de aspirare variate, electronica de ultima generatie si finisajele impecabile sunt caracateristicile principale ale unei colectii extreme de largi, gandita sa poate fi combinata cu celelalte elemente ale sistemului complet pentru bucatarie oferit de Franke.

Franke Romania - Respect pentru calitate

Franke Kitchen system este lider mondial in proiectarea si productia de chiuvete de bucatarie la care se adauga o gama completa de electrocasnice incorporabile de bucatarie (cuptoare, plite, hote, cuptoare cu microunde, masini de spalat vase, combine frigorifice, masini de cafea, accesorii) si o gama variata de baterii de bucatarie. astazi Franke continua sa urmareasca excelenta tehnologica si calitatea productiei, completate de design si inovatie, fara a neglija responsabilitatea sociala si respectul pentru mediul inconjurator.