PLITA INDUCTIE FRAMES BY FRANKE FHFS 864 2L FLEXSTCH

Cod produs: 108.0373.668
-25%
7.835 00RON
5.886 00RON

Price retail

+ -
Inainte de a efectua plata va rugam sa contactati telefonic reprezentantul Franke Magazin Online la numarul de telefon 0745 999 599. Pentru preturi si stocuri va rugam sa ne contactati la numarul mai sus mentionat.
stock

Descriere generala

 

PLITA DE INDUCTIE FRAMES FHFS 864 2L FLEXST Champagne este solutia ideala pentru a-ti exersa tehnicile culinare si a obtine cele mai gustoase preparate in cel mai scurt si eficient timp posibil!.
Siguranta oferita de functia de blocare comenzi a plitei FRAMES iti permite sa te bucuri de prezenta celui mic in bucatarie. Timpul petrecut impreuna gatind este nepretuit!
Plita de inductie FRAMES permite utilizarea oricarui tip de vas, astfel ca esti liber sa folosesti tot ce ai la indemana!
In plus, noua zona de gatit se adapteaza oricaror necesitati de gatit. Poate fi utilizata ca o zona foarte mare sau poate fi divizata in doua zone independente mai mici.

GARANTIE 3 ANI

Zona Flexi. Noua zona de gatit se adapteaza oricaror necesitati de gatit. Poate fi utilizata ca o zona foarte mare sau poate fi divizata in doua zone independente mai mici. Plita se poate adapta la dimensiuni diverse ale recipientelor de gatit.
Dimensiuni: 860X458 mm
Dimensiuni incastrare: vezi desen
Adancime caseta: 50 mm
Comenzi: Touch control slider 9 nivele de putere+ booster
Timer: independent pentru fiecare din cele 4 zone
Nota: Functia Stop & Go, Functia Booster, Functia incalzire mancare, functie incalzire alimente, Bain Marie, Preparare delicata, conexiune hota-plita, Sistem de siguranta copii, instalare Semifilo si Filotop
Garantie 3 ani

Produse complementare: PLITE ELECTRICE|PRODUSE NOI

COLECTIE DE VASE FRANKE

2.83000RON
Vezi produsul
Abonare newsletter