Produse

CHIUVETE BUCATARIE

O gamă variată de chiuvete de bucătărie incorporabile, cu elemente de design unice, cu standarde de calitate extrem de riguroase. Chiuvetele de bucătărie Franke - un plus în orice bucătărie.

BATERII

Baterii semi-profesionale:cea mai buna soluție în bucătărie. Bateriile semi-profesionale Franke sunt cea mai bună soluție care garantează eficiență și utilizare practică.

PLITE

Plite electrice sau pe gaz, incorporabile, cu unul sau cinci arzătoare, din inox, cristal sau aluminiu, elegante şi delicate.

CUPTOARE

Design-ul cuptoarelor incorporabile electrice, cu aburi sau pe gaz Franke reflectă o eleganţă absolută, exprimată prin inox şi cristal, oferind astfel soluţii pentru cele mai variate exigenţe ale utilizatorilor.

HOTE

Alege între hotă bucătărie Franke incorporabilă, de colţ, built-in, de perete, telescopică, de tip insulă. Estetică, materiale, finisaje perfecte, combinaţia inox şi sticlă – noile modele dau rafinament oricărui spaţiu de locuit.

COMBINE FRIGORIFICE

Gama de combine frigorifice Franke a fost realizată pentru a satisface două cerinţe de bază: un consum redus de energie şi conservarea alimentelor în stare optimă, o perioadă cât mai îndelungată.

MASINI DE SPALAT VASE

Maşinile de spălat vase Franke din noua generaţie asigură cele mai bune performanţe: clasă energetică A+++ şi A++ cu consum redus de energie, rezultate excelente la spălare şi uscare, timp redus de spălare.

MASINI DE SPALAT RUFE

Maşinile de spălat rufe Franke, incorporabile sunt gândite pentru o bucătărie completă şi estetică.

Franke Romania - Respect pentru calitate

Franke Kitchen system este lider mondial in proiectarea si productia de chiuvete de bucatarie la care se adauga o gama completa de electrocasnice incorporabile de bucatarie (cuptoare, plite, hote, cuptoare cu microunde, masini de spalat vase, combine frigorifice, masini de cafea, accesorii) si o gama variata de baterii de bucatarie. astazi Franke continua sa urmareasca excelenta tehnologica si calitatea productiei, completate de design si inovatie, fara a neglija responsabilitatea sociala si respectul pentru mediul inconjurator.