Sisteme complete

Franke este prima companie care propune conceptul de Sistem. Zona de pregătire a mâncării şi zona de gătit, perfect integrate din punct de vedere estetic şi funcţional.

Acesta reprezintă unul dintre punctele forte ale ofertei Franke: o gamă completă de chiuvete, baterii, plite, cuptoare, hote, cuptoare cu microunde, combine frigorifice, maşini de spălat vase, maşini de spălat rufe si maşini de cafea care se completează perfect ca mod de încorporare, îmbinare, finisaj al inoxului, culori şi estetică.

O unitate de forme, linii şi materiale unice, absolut indispensabile pentru a crea o armonie perfectă în interiorul oricărei bucătării.

Franke Romania - Respect pentru calitate

Franke Kitchen system este lider mondial in proiectarea si productia de chiuvete de bucatarie la care se adauga o gama completa de electrocasnice incorporabile de bucatarie (cuptoare, plite, hote, cuptoare cu microunde, masini de spalat vase, combine frigorifice, masini de cafea, accesorii) si o gama variata de baterii de bucatarie. astazi Franke continua sa urmareasca excelenta tehnologica si calitatea productiei, completate de design si inovatie, fara a neglija responsabilitatea sociala si respectul pentru mediul inconjurator.