BATERIE FRANKE ACTIVE PLUS CROM

Cod produs: 115.0373.790
705 00RON

Price retail

+ -
Inainte de a efectua plata va rugam sa contactati telefonic reprezentantul Franke Magazin Online la numarul de telefon 0745 999 599. Pentru preturi si stocuri va rugam sa ne contactati la numarul mai sus mentionat.
stock

Descriere generala

Bateria Franke Active Plus Crom este un robinet  monocomanda cu finisaj crom. jet orientabil. rotatie pipa 360 de grade.

Compania Franke va propune baterii pentru bucatarie cu un grad ridicat al functionalitatii. Este disponibila o gama ampla de finisaje. de la crom si pana la culori perfecte care se asorteaza cu chiuvetele din Fragranite si Tectonite. Toate bateriile Franke sunt echipate cu cartus cu pastile ceramice. mult mai rezistente fata de alte tipuri de cartuse disponibile.
 

Garantie 5 ani daca sunt montate sunt montate filtre
 
Caracteristici:
Tip: Extractibil monojet 
Baza diam 50 mm
Tip baterie monocomanda
Dus Monojet
Mânerul pe laterală in punctul zero corespunde livrarii apei reci.  Livrarea apei calde se face doar la cerere. În acest fel. debitul jetului se obţine în funcţie de necesitate. Disponibil la mai multe multe. noul cartuş de35mm garantează economia de apă şi răspunde cerinţelor pentru siguranţa copiilor. Poziţia intermediară permite trecerea prin debitul mediu atunci când se deschide bateria. Un dispozitiv montat în faza de instalare. permite setarea temperaturii apei calde reducând semnificativ consumul de energie. Produs recomandat - filtru (0399470)

Produse complementare: BATERII

CHIUVETA FRANKE URBAN UBG 611-78 AVENA

1.34100RON
Vezi produsul

CHIUVETA DE COLT FRANKE ANGOLO STX 621-E (PICURATOR STANGA)

1.45000RON
Vezi produsul

CHIUVETA FRANKE URBAN UBG 610-78 GRAFITE

1.43500RON
Vezi produsul
Abonare newsletter