Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Email: info.fro@franke.com

Telefon: 021.350.1550

Mobil / Whatsapp: 0745.999.599

Contul meu 
Toggle Nav
Cos cumparaturi

BATERIE FRANKE ATLAS CLEAR INOX

1.600,80 RON
In stoc
SKU
120.0179.978
BATERIE FRANKE ATLAS CLEAR INOX is available to buy in increments of 1
BATERIE ATLAS CLEAR INOX

Sistemul de filtrare a apei aplicat robinetelor Franke îmbunătăţește calitatea apei din casa ta. făcând-o mai puţin dură și mai plăcută la gust. Datorită acţiunii de filtrare. sistemul diminuează în mod vizibil substanţe precum clorul și metalele. pe lângă inhibarea trecerii bacteriilor.
Instalat în compartimentul de sub chiuvetă. ocupând spaţiu puţin. sistemul acţionează prin microfiltrare și permite utilizarea în mod eficient a apei filtrate.
Posibilitatea de a avea apă filtrată de bună calitate în mod practic și funcţional. direct de la robinetul casei dvs. permite reducerea costurilor legate de consumul casnic.
În plus. limitând utilizarea apei îmbuteliate. sistemul contribuie la îmbunătăţirea gestionării deșeurilor. reducând impactul asupra mediului.
Bateria Atlas Clear este realizata din inox alimentar AISI 304. Una dintre ultimele noutati oferite de Franke. seria de baterii dotate cu 3 cai: 2 destinate livrarii apei calde. respectiv reci si una pentru apa filtrata. Manerul de actionare cu monocomanda usureaza alegerea temperaturii si a presiunii apei. Toate bateriile Franke sunt echipate cu cartus cu pastile ceramice. mult mai rezistente fata de alte tipuri de cartuse disponibile. Produs recomandat - filtru (0399470) Cartusul filtrant NU este inclus.

Bază diam. 54 mm
Tip Baterie bicomandă
Rotaţie pipă 360°
Furtune flexibile inox
Cartuș discuri ceramice Ø 35
Notă Cartușul filtrant NU este inclus
Produs recomandat
Filtre (112.0158.403)
 
Write Your Own Review
You're reviewing:BATERIE FRANKE ATLAS CLEAR INOX
Your Rating