Ce mai putem face in luna martie?

March 5, 2019

Pentru noi toii, sosirea primaverii inseamna ghiocei, zambile, martisoare, Ziua Femeii, cadouri primite si oferite cu multa dragoste si bucurie.

In luna martie va propunem o noua experienta: haideti sa va petreceti timpul liber intr-un mod diferit, util si placut in acelasi timp. Franke, in parteneriat cu Delta Studio organizeaza o serie de Ateliere de gatit, susținute de unii dintre cei mai talentati si cunoscuti Chefi din Romania. Atelierele se vor desfasura la Cooking Studio, in Str. Progresului nr. 1-3, din incinta Showroom-ului Delta Studio, unde se vor prezenta retete sofisticate, dar care vor fi preparate usor si  placut cu ajutorul electrocasnicelor de ultima generatie Franke. Asadar, haideti sa gatim impreuna dulciuri (tort de ciocolata si bomboane de ciocolata), bucatarie japoneză/sushi, fructe de mare, bucatarie chinezeasca etc, iar saptamana 25-29 martie va fi dedicată copiilor, in cadrul saptamanii “Scoala Altfel”. 
Prin acest parteneriat, Franke si Delta Studio, isi doresc sa promoveze gatitul usor, sanatos si natural, punand la dispozitie bucatarii create in acord cu normele contemporane de functionalitate, design si estetica.
Astfel, in Cooking Studio, Franke, lider mondial in domeniul furnizarii de sisteme inteligente pentru bucatarii, iti propune noua tehnologie - Dynamic Cooking Technology - o tehnologie inovativa, ce permite prepararea alimentelor fara ca acestea sa-si piarda calitatile naturale (atat proprietatile nutritive, cat si cele legate de aspect si gust). Cu ajutorul programului Wellness, gatitul in bucataria Franke mentine calitatea, in modul cel mai sanatos. Cuptoarele Crystal, dotate cu inovatoarea tehnologie DCT, permit prepararea unui numar nelimitat de preparate in modul Automat (folosind cele 37 rețete presetate si cele 18 meniuri complete). De asemenea, plitele cu inductie Smart ajuta la economisirea de timp si energie, eficienta fiind maxima, deoarece 90% din energia absorbita este transformata în caldura.
Proiectul Cooking Studio are ca scop susținerea gatitului sanatos si promoveaza tendintele actuale in design interior pe care le poate oferi o bucatarie complet utilata si dotata cu aparatura de ultima generatie. Vizitatorii studio-ului pot testa si interactiona cu electrocasnicele Franke, in timp ce primesc sfaturi pentru  gatit si isi fac noi prieteni printre ceilalti participanti.
Va asteptam sa gatim impreuna!
Nu uitați: saptamana 25-29 martie va fi dedicata copiilor, in cadrul Scolii Altfel. Doritorii se pot inscrie la 0787.327.725 sau marketing@deltastudio.ro.
 
 

Abonare newsletter