CUPTOR FRANKE CRYSTAL CR 982 M WH M DCT TFT CRISTALLO BIANCO

Cod produs: 116.0374.301
8.121 00RON

Price retail

+ -
Inainte de a efectua plata va rugam sa contactati telefonic reprezentantul Franke Magazin Online la numarul de telefon 0745 999 599. Pentru preturi si stocuri va rugam sa ne contactati la numarul mai sus mentionat.
stock

Descriere generala

CUPTORUL FRANKE CR 982 M BK M DCT TFT CRISTALLO BIANCO asigură o coacere uniformă a alimentelor printr-o circulare optimă a aerului cald în compartimentul cuptorului. Ai întotdeauna preparate gătite perfect, indiferent dacă mesele în familie sunt specialitatea ta sau vrei să gătești ceva nou în fiecare zi!
Cuptoarele Franke sunt dotate cu o tehnologie care permite mentinerea usii exterioare reci. Suprapunearea mai multor geamuri termoflexive creeaza o bariera termica care impiedica transmiterea caldurii spre geamul exterior. Astfel electrocasnicele Franke iti asigura un gatit simplu si rapid si un timp de calitate petrecut alaturi de cei dragi!

Tehnologia DCT permite prepararea oricarei retete cu o putere maxima de 1kW. In acest fel se poate utiliza pe acelasi circuit electric un alt aparat electrocasnic fara depasi puterea maxima suportata de acel circuit. Avantajele acestei tehnologii sunt: eliminarea necesitatii preincalzirii si reducerea timpului de gatit cu pana la 20%, comparativ cu cuptoarele conventionale, Meniu Wellness. Program exclusiv pentru gatit care permite prepararea unor retete delicioase pe baza de carne, peste, legume si deserturi in mod natural, evitand condimentele si pastrand in acelasi timp proprietatiile nutritive ale alimentelor
Clasa energetica: A++
Programator: Programator electronic cu display colorat TFT si butoane
Dimensiuni (cm): 60
Volum: 74L
Numar functii: 17
Programe exclusive: Meniu complet/ Wellness/ Pizza Plus/ 121 retete presetate
Numar geamuri: 3
Iluminare: 2 lampi cu halogen
Usa rece, cu inchidere si deschidere amortizata
Ghidaje cromate cu sine telescopice pe 2 nivele
 

Technical Information

Clasa Energetica A++
Alimentare Electric
Coacere Grill Da
Latime cuptor 60 cm
Numar de geamuri 3
Numar functii 18
Volum 74 l
Tip Afisaj TFT

Video


Produse complementare: CUPTOARE|CUPTOARE DYNAMIC COOKING & WELLNESS

PLITA FHCR 755 4G HE WH C BIANCO

3.72200RON
Vezi produsul

PLITA FHCR 604 4G HE WH C BIANCO

2.90700RON
Vezi produsul
Abonare newsletter