HOTA FRANKE RUSTIC FCL 90 NF EGC (FARA RAMA)

Cod produs: 321.0592.485
1.700 00RON

Price retail

+ -
Inainte de a efectua plata va rugam sa contactati telefonic reprezentantul Franke Magazin Online la numarul de telefon 0745 999 599. Pentru preturi si stocuri va rugam sa ne contactati la numarul mai sus mentionat.
stock

Descriere generala

Electrocasnicele Franke sunt menite sa iti imbunatateasca si sa iti completeze bucataria. Stim ca cel mai mult timp il petreciin bucatarie. printre vase si mancaruri. astfel ca HOTA FRANKE FCL 90 A2 RUSTIC este exact ce iti trebuie pentru un gatit simplu si placut. Scapi de mirosurile puternice si de aburii ce incarca atmosfera. astfel ca gatitul devine mult mai relaxant. Petreci timp alaturi de cei dragi si te bucuri de cele mai bune gusturi ale preparatelor tale.
Pachetul NU CONTINE RAMA.
Garantie 3 ani 

Caracteristici:
Hota Country Londra finisaj rustic. 68 de decibeli si putere de absorbtie 460 m3/h. Franke propune o gama de hote care pot functiona atat in modul de evacuare. cat si in cel de recirculare. cu filtru de carbune. Totodata este asigurata silentiozitatea maxima si consumul redus de energie datorita materialelor utilizate si a tehnologiilor dezvoltate.

Produse complementare: HOTE|PRODUSE NOI

HOTA FRANKE RUSTIC FCL 90 A2 EGC (INCLUDE RAMA FINISAJ NATURAL)

2.19474RON
Vezi produsul
Abonare newsletter