Make it Wonderful - cuptorul myMenu

Make it Wonderful - cuptorul myMenu

January 25, 2018

Promisiunea Franke "Make it Wonderful" este de a face fiecare zi un pic mai speciala pentru clientii si partenerii nostri de buisiness, focusandu-ne pe inovatie, sisteme complete si servicii de exceptie.

Bucataria este centrul casei, locul in care se petrece cel mai mult timp alaturi de cei dragi, capatand rolul de spatiu de intalnire in care se pregateste si se serveste masa si locul unde intreaga familie socializeaza. Data fiind importanta bucatariei, amenajarea acesteia necesita o atentie deosebita pentru a face timpul petrecut cat mai placut. Gama extrem de variata de produse Franke va ajuta sa obtineti solutia integrata visata, atat din punct de vedere estetic cat si functional.
Franke este sinonimul calitatii, inovatiei si stilului; ultima inovatie Franke este cuptorul myMenu.

Franke introduce revolutia in bucatarie cu un mod total nou de gatit care combina simplitatea cu rezultatele profesioniste de care orice bucatar ar fi mandru. Noul cuptor aduce creativitate in bucatarie astfel incat oricine va putea sa gateasca preparate delicioase in cateva minute.

Franke a dezvoltat o aplicatie care permite comunicarea intre cuptorul Franke si un Smartphone. Utilizand telefonul, pot fi selectate meniurile favorite dintr-o lista foarte variata de retete. Toate retetele sunt disponibile in cantitati diferite de la reteta pentru o persoana la reteta pentru 10 persoane, astfel incat indiferent daca preparati cina pentru 2 persoane sau un pranz pentru un grup de prieteni, cuptorul adapteaza automat procesul de gatit.

Aplicatia contine si o functie numita “Lista de cumparaturi” care ofera un ajutor nepretuit, amintindu-va sa cumparati tot ceea ce este necesar pentru meniul pe care planuiti sa-l gatiti. Dupa alegerea meniului, semnalul trimis prin intermediul Smartphone programeaza automat cuptorul. In timp ce cuptorul gateste va puteti relaxa in compania prietenilor sau a familiei fara a va mai face griji pentru alimentele din cuptor pentru ca acesta va trimite un semnal pe smartphone atunci cand fiecare meniu este gata.

Abonare newsletter