Promo Gateste cu Franke

PromoÈ›ia “ Gateste cu Franke “ 


Numar Promotie: 502


Regulament:       Promotia 502 se adreseaza tuturor cumparatorilor din Showroom-ul Master SHR si de pe www.frankemagazinonline.ro

       Franke, cel mai mare furnizor de siteme integrate pentru bucatarie va propune urmoatoarea promotie:  
    
Obiectul promotiei:

La achizitia unui minisistem Franke (hota+plita+cuptor) Gama K (Catalog Franke 2018-2019) clientul final primeste cadou Setul de vase Make it Wonderful in valoare de 297 euro .
In conditiile in care clientul final nu doreste sa primeasca setul de vase cadou i se va acorda un discount egal cu jumatate  din contravaloarea acestuia: 148,5 euro.


Valabilitatea promotiei:

Promotia este valabila in perioada 01.02 - 30.04.2019
Perioada de valabilitate se refera la intervalul in care sunt transmise comenzile catre Franke Romania. Obligatiile Franke Romania

Franke Romania va factura catre clientul final setul de vase cu pretul de 148.5 euro si discount de (-)148,5 euro. Daca clientul final nu doreste setul cadou atunci se va face doar linie separata de discount de (-)148.5 euro. 
Franke va factura catre clientul final restul produselor la pret contractual.   


Promovare promotii

Promotia va fi afisata pe site-ul Franke www.franke.ro, respectiv www.frankemagazinonline.ro  cat si pe site-urile Partenerilor.

Promotia respecta conditiile generale de livrare ale Franke Romania. 
Reprezentantii departamentului de Vanzari al Franke Romania vor gestiona situatia comenzilor ce permit incadrarea ;la aceste promotii.
Nu se accepta retururi comerciale la produsele care fac parte din aceasta promotie.
Promotiile nu se cumuleaza intre ele.
 
Abonare newsletter