Promotia CATALOG K 2020

Promotia CATALOG K 2020
Regulament
 
 
 
 Promotia se adreseaza Showroom-ului MASTER FRANKE si Franke Magazin Online (www.frankemagazinonline.ro).
 
 
1. Obiectul promotiei 532
 
Franke, cel mai mare furnizor de sisteme integrate pentru bucatarie va propune urmatoarea promotie:
 
  • 1.         La achiziția pe factura a unui produs distinct din categoriile - Chiuveta, Baterie, Plita, Cuptor, Microunde, Hota, MSV, Combina Frig - din gama de Catalog K 2020 clientul va primi un discount de 3%.
  • 2.         La achiziția pe aceeasi factura a 2 (doua) produse distincte din categoriile - Chiuveta, Baterie, Plita, Cuptor, Microunde, Hota, MSV, Combina Frig - din gama de Catalog K 2020, clientul va primi un discount de 5%.
  • 3.         La achiziția pe aceeasi factura a trei produse distincte din categoriile - Chiuveta, Baterie, Plita, Cuptor, Microunde, Hota, MSV, Combina Frig - din gama de Catalog K 2020, clientul va primi un discount de 7%.
  • 4.         La achiziția pe aceeasi factura a patru produse distincte din categoriile - Chiuveta, Baterie, Plita, Cuptor, Microunde, Hota, MSV, Combina Frig - din gama de Catalog K 2020, clientul final va primi un discount de 10%.
  • 5.         La achiziția pe aceeasi factura a minim cinci produse distincte din categoriile - Chiuveta, Baterie, Plita, Cuptor, Microunde, Hota, MSV, Combina Frig - din gama de Catalog K 2020, clientul final va primi un discount de 12%.
 
  2. Valabilitatea promotiei:
 
 Promotia este valabilla in perioada 03.02.2020 – 30.04.2020.
 
 3. Procedura de comanda si de livrare:
Pentru a fi valabile, comenzile de promotie trebuie transmise individual pe formularul de comanda lansat pe www.frankemagazinonline.ro sau direct din showroom-ul Master Franke Romania din Bdul Biruintei 98, Pantelimon, Ilfov. Pe frankemagazinonline.ro formularul de comanda va contine produsele listate cu pretul intreg, urmand ca in momentul lansarii comenzii proforme si a facturii fiscale de catre reprezentantii de vanzari ai Franke Romania discountul aferent sa fie aplicat. Reprezentantii departamentului vanzari al Franke Romania vor gestiona situatia comenzilor ce permit incadrarea la aceasta promotie (produsele care sunt incadrate in CATALOGUL K).
 
5. Promovare promotii
 
Promotia va fi afisata pe site-ul  www.frankemagazinonline.ro
 
 
 
Promotia respecta conditiile generale de livrare ale Franke Romania.
Promotiile nu se cumuleaza.
Abonare newsletter